Lokalradioerne i Brønderslev

DET SKER PÅ BIBLIOTEKET

06-10-2017

En masse teknologi på bibliotekerne

Prøv at gøre det, du normalt ikke må! Kom og vær med, når vi skiller gamle computere ad, og finder ud af, hvad der gemmer sig bag teknologiens ydre.

I efterårsferien finder vi skruetrækkerne frem, så børnene kan komme og skrue løs på gamle computerdele og andet teknologi, der ikke længere skal bruges.

”Mange børn er storforbrugere af alt muligt forskelligt teknologi, men det er nok de færreste, der ved, hvordan en computer ser ud indvendigt.

Det får de muligheden for nu”, fortæller digital formidler Julie Nygaard.

Det er på Dronninglund bibliotek onsdag 18. oktober, Brønderslev bibliotek torsdag 19. oktober og på Hjallerup bibliotek fredag 20. oktober – alle dage fra kl. 12.30-15.00.

Det er gratis – bare mød op.

Efterårsferien byder også på It-dag for hele familien, hvor biblioteket byder velkommen til en eftermiddag for børn, unge, voksne og ældre.

Her har biblioteket samlet en masse sejt teknologi, som hele familien har mulighed for at se og afprøve.

Julie Nygaard uddyber: ”Vi håber at se rigtig mange besøgende til It-dagen, hvor fremmødte kan se nærmere på ny teknologi som Virtuel Reality briller, GoPro kamera, droner og meget mere”.

Det bliver muligt at prøve alle de forskellige ting – hvad med en vild rutsjetur med Virtual Reality brillerne eller prøve at teste egne evner til at flyve med en drone?

 

Det sker på Brønderslev Bibliotek torsdag 19. oktober kl. 15-17.

Det er gratis at deltage – bare mød op.

 

Ultimate Web A/S