Lokalradioerne i Brønderslev

LÆSEKLUBBER PÅ BIBLIOTEKERNE

27-06-2018

Gode tilbud til dig der elsker bøger

Det er fantastisk at læse – og endnu bedre, når du har nogen at dele oplevelsen med.

 

Mangler du også nogen at dele din læseoplevelse med, så er læseklubberne på biblioteket lige noget for dig.

I læseklubber diskuterer vi handlingen i en god bog, udveksler meninger og taler om hvordan bogen kan tolkes.

Litteratur bliver en større oplevelse, når vi er sammen om det, så hvis du er vild med bøger, så skynd dig og være med i en af de syv læseklubber.

Emnerne er ”Danske kvindeliv”, ”På rejse i litteraturen”, Nordisk råds litteraturpris”, Fransk litteratur”, ”Amerika”, ”Søskende” og ”Moderne danske klassikere”.

 

På Brønderslev Bibliotek vil vi gerne tilbyde alle interesserede, at være med i en af de syv læseklubber, hvor læseheste mødes et par timer til en snak om den bog, som alle i forvejen har læst.

Biblioteket har bestemt mødetidspunkter, emne og bøger, så alt er klar på forhånd – bare meld dig til og læs bøgerne.

Så får du til gengæld masser af inspiration og masser af læsefælleskab med andre bogelskere.

 

Det er fjerde år vi vil samle læsere om en fælles læseoplevelse.

Det er vores erfaring at læserne bliver positivt overrasket over hvor interessant det er at dele læseoplevelser med andre ” udtaler bibliotekar Kirstine Grøngaard.

 

Læseklubberne starter med et introduktionsmøde, hvor en bibliotekar deltager og alle praktiske detaljer præsenteres.

Bøgerne sørger biblioteket for at udlevere til hver gang – møderne foregår på Brønderslev, Hjallerup og Dronninglund Bibliotek.

Læseklubberne mødes ca. en gang om måneden fra september 2018 til marts 2019 og er, bortset fra introduktionsmødet, selvkørende.

 

Kom forbi biblioteket efter en brochure eller læs på hjemmesiden www.bronderslevbib.dk  hvor og hvornår, de forskellige klubber mødes og hvilke bøger, der skal læses.

 

Tilmelding senest 27. august 2018 til bibliotekar Kirstine Grøngaard enten pr brev eller mail: Kirstine.grongaard@99454545.dk eller Brønderslev Bibliotek cc. Kirstine Grøngaard, P.N.Jensens Plads 5, 9700 Brønderslev.

 

Ultimate Web A/S