Lokalradioerne i Brønderslev

Råvaremarkedet afholder julemarked

30-11-2017

Hygge, godter og lokale producenter

Hvor og hvornår?

Råvaremarkedet
Lørdag den 9. december 2017
Klokken 10:00 - 14:00

Lørdag den 9. december, kl. 10-14 i Hjallerup er der hyggeligt julemarked, hvor bl.a. Hjallerup Kirkes Mini Kor går luciaoptog kl. 13, og hvor der udloddes 2 billetter til den udsolgte koncert med Anders Blichfeldt Christmas Gospel.

Derudover byder markedscaféen på lækre hjemmelavede æbleskiver, gløgg, sandwich og gratis smagsprøver på klejner og kaffe.

De lokale producenter står også klar med gode tilbud og julegaveidéer, og der vil være alt fra træhåndværk, æblemost, aloe vera til vin, specialøl, blomster, grøntsager.

 

Julehygge, julegodter og konkurrence

RÅVAREMARKEDET skruer op for julehyggen, og vi har derfor inviteret julenisser til at komme og dele pebernødder og slik ud til besøgende, og kl. 13 går Hjallerup Kirkes Mini Kor luciaoptog igennem salen.

 

Markedscafeen

Markedscaféen disker også op for julegodter og lækre retter, bl.a. gløgg, varm kakao, hjemmelavede æbleskiver, hjemmebagte julesmåkager, sandwich med hjemmelavet rullepølse og gratis smagsprøver på klejner.

RÅVAREMARKEDETS butik sælger også julepynt, alt fra søde nisser, flagguirlander i træ til fine julemotiver til juletræet og flettede julehjerter.

 

Butikken

BUTIKKEN sælger også lækre, hjemmebagte julesmåkager – både jødekager, vaniljekranse og pebernødder – og vi tager også imod bestillinger af vores julebag helt indtil jul.

Derudover er BUTIKKEN også fyld af andre spændende produkter fra værkstederne, så hvis du står og mangler en julegave eller værtindegave til julefrokosten, så kom forbi og se vores fine og kreative produkter lavet af vores medarbejdere.


Konkurrence

På markedsdagen har du også mulighed for at vinde 2 billetter til den udsolgte koncert med Anders Blichfeldt Christmas Gospel torsdag den 14. december på Hotel Hjallerup Kro.

Du deltager i konkurrencen ved at gætte, hvor mange pebernødder der er i glasset, som vi har stillet op på markedsdagen.

Hvis du gætter rigtigt, er du den heldige vinder af 2 billetter, så besøg julemarkedet og deltag i konkurrencen.

Til julemarkedet kommer også vores dygtige producenter og sælger deres spændende produkter, bl.a. Alderslyst Vingård, blomsterbinder Anny Bogner, Forever Living, Tupperware, Trædrejer Jan Jensen og Lykkesholm Æbler.

Producenterne vil stå klar med gode tilbud, idéer til julegaver og værtindegaver, så kom forbi og gør en god handel med de dygtige, lokale producenter.

 

Ultimate Web A/S