Lokalradioerne i Brønderslev

ANDERLEDES LØKKEN KONCERT

18-06-2021

Løkken har ikke glemt musikken

Ingen Sommer uden koncert i Løkken

 

Denne sommer er den traditionelle Løkken Koncert ikke mulig at gennemføre, men skal der være fest, så lad der være fest.

Derfor er der også blevet tænkt alternative metoder for at sikre musikalsk underholdning til de koncerthungrende vendelboer.

 

Derfor er det med stor glæde, at Løkken Koncert nu kan præsentere anden halvdel af et alternativt koncertprogram, der strækker sig over fire koncertdage.

Folkeklubben og Queen Machine er allerede blevet præsenteret torsdag den 29. juli og fredag den 30. juli.

 

TV-2, som var en del af årets oprindelige koncertprogram, kommer til Løkken Idrætscenter lørdag den 24. juli.

Nogen nærmere præsentation er næsten overflødig, da bagkataloget af hits er overvældende.

Om du er mest til ”Alt hvad hun ville var at danse”, ”Lanternen”, ”Kys det nu det satans liv” eller en af de mange andre landeplager, er der garanti for fest og underholdning i topklasse, når TV-2 træder ind på scenen.

 

Kim Bach fra styregruppen udtaler:

- TV-2 har stolte traditioner i forbindelse med Løkken Koncert.

Det er et navn, som appellerer til forskellige aldersgrupper, og vi er glade for, at TV-2 kan komme til Løkken og holde traditionen i hævd.

Vi kunne ikke ønske os et bedre band til at skyde rækken af koncerter i gang, siger Kim Bach, der er talsmand for styregruppen bag Løkken Koncert.

 

Dagen før, fredag den 23. juli, vil der være mulighed for at opleve et andet stort dansk musiknavn.

Her er det Jung, der indtager scenen i Løkken Idrætscenter. Jung har for alvor slået sit navn fast på den danske musikscene, og monsterhittet Bliz Baby har hærget de danske radiostationer som en anden steppebrand.

 

- Jung repræsenterer om nogen de nye strømninger i dansk pop/rock-musik, så vi glæder os til at byde bandet velkommen til Løkken.

Det her er en fantastisk mulighed for at opleve et af de største stjerneskud på den danske musikhimmel, siger Kim Bach, der er glad for det samlede koncertprogram, der ender med at indeholde fire danske musiknavne.

 

- Vi er glade for, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af det bedste fra den danske musikscene med de fire navne, vi har på plakaten. Under de nuværende rammer føler vi, at det er et unikt tilbud, som vi har fået strikket sammen, og vi håber, at folk vil tage godt mod de forskellige koncerttilbud, siger Kim Bach.

 

Han understreger, at alle de gældende regler for socialt samvær vil blive fulgt, og det er et krav, at man som koncertgæst kan fremvise et gyldigt coronapas ved ankomsten til koncerten.

 

 

Koncertdatoer:

Fredag den 23. juli: Jung

Lørdag den 24. juli: TV-2

Torsdag den 29. juli: Folkeklubben

Fredag den 30. juli: Queen Machine

Billetter kan købes på venueticket.dk

 

 

 

Ultimate Web A/S