Lokalradioerne i Brønderslev

BÅDE SEJR OG NEDERLAG TIL BOWLINGKLUBBEN

23-02-2019

BBKL bankede Hobro i 2. division

 

 

Både sejr og nederlag til bowlingklubben

2. division herrer skulle på en svær udekamp i en vigtig bundkamp mod H.I.K i Hobro Bowlingcenter.

Det blev en kamp hvor holdet fra BBKL var parat fra første slag, og alle spillere fik vist, at de godt var klar over et nederlag ville sende holdet tæt på nedrykning.

Der blev aldrig den store spænding i kampen, det var holdet fra BBKL garant for at forhindre.

Det blev til 7-6-6-4-6-8 point i de 6 serier og alle point for samlet væltede kegler, og derfor en samlet sejr på 37-11, hvor specielt skarpheden i 8-9-10 rude var afgørende, i en kamp som der til tider var mere tæt end resultatet lyder til.

Der skal dog uddeles ros til hele holdet for en flot sejr i en vigtig bundkamp, og dermed rykker holdet fra BBKL væk fra sidstepladsen i rækken.

 

4 mands open A mødte BK Skawbo på hjemmebanen i Brønderslev Bowlingcenter i en kamp, hvor modstanderen er placeret i toppen af rækken, og det fik holdet fra BBKL at føle i hele kampen.

Der blev til tider vist ok bowling af spillerne fra BBKL, men det bare en kamp, hvor det ikke rigtig var nok, og derfor et nederlag på 0-10 på en dag hvor modstanderen bare var bedre.

 

4 mands open B skulle til Løvvang Bowlingcenter, hvor rækkens suveræne tophold fra FiveO’Clock var dagens modstander, så på forhånd en yderst vanskelig opgave.

Holdet fra BBKL fik dog vist, at de ikke havde givet op på forhånd og pressede topholdet i de 3 første serier, hvor lidt mere skarphed kunne have givet point.

Derimod var der klasseforskel i fjerde serie, hvor topholdet lige fik vist en omgang meget flot bowling, så derfor et 0-10 nederlag til BBKL, i en runde hvor alle hold mødte meget svære modstandere, men rent spillemæssigt kunne alle hold være indsatsen bekendt.

 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S