Lokalradioerne i Brønderslev

BIBLIOTEKET - NOGET FOR ALLE - OGSÅ DIG!

15-09-2021

Bibliotekerne lancerer ny kampagne

Samfundet i Danmark er lige så stille ved at normalisere sig selv efter en hård tid med COVID-19. Ikke mindst på bibliotekerne er hverdagen ved at indfinde sig, og arrangementsprogrammerne begynder igen at bugne med fortryllende tilbud.

Det summer mere og mere af liv på bibliotekerne.

Det pibler lige så stille frem med legetøj i børnebiblioteket, og der er igen åbnet op for de forskellige klubber og caféer.

De studerende finder sammen i små studiegrupper, og den stemningsfulde bogcafé trækker biblioteksgæster fra nær og fjern.

På Brønderslev Bibliotek er der i efteråret gjort klar til et spændende program med både bogcaféer, foredrag og børnearrangementer.

Arbejdstøjet er trukket på, og dørene bliver slået op med en forventning om, at vi igen kan samles og nyde de øjeblikke, som giver minder for livet.

Bibliotekschef Bente Kristoffersen glæder sig utrolig meget over, at bibliotekerne atter er i gang med det, som ligger deres hjerte nær, nemlig at kredse om at formidle samfundsaktuelle emner, sprogudvikling og ikke mindst højaktuel litteratur:

”Vi er så klar til igen at møde biblioteksbrugerne efter halvandet år med nedlukninger og et meget begrænset bibliotekstilbud.

Coronatiden har vist os, hvor meget kulturen betyder for rigtig mange mennesker, og hvor meget vi savner at være sammen om at mærke fællesskabet og at få oplevelser, som rører os som mennesker.

Jeg håber og tror på, at den fælles nordjyske bibliotekskampagne kan være med til, at flere bliver opmærksomme på biblioteket – igen.”

 

Biblioteket er for alle

Hyggestunder med højtlæsning for børnene, barselscaféer, hvor børn og mødre mødes til musik og rytmik, og bogcaféer, som tryllebinder publikum, er blot eksempler på de situationer, som bibliotekerne ønsker at fylde hverdagen med.

Med en nyligt igangsat kampagne håber de nordjyske biblioteker, at borgerne bliver mindet om alle de bibliotekstilbud og hyggestunder, som kan nydes – og endda ganske gratis.

Kampagnen ”Biblioteket. Noget for alle – også dig!” har de nordjyske biblioteker som afsender, og den vil se dagens lys i form af et reklamespot, som vil kunne ses og høres i nordjyske biografer, på radiostationer samt i tog og busser i september og oktober.

På de nordjyske bibliotekers egne kanaler vil der også være fuld fokus på fortællingen om, hvad biblioteket kan tilbyde dig.

 

Ultimate Web A/S