Lokalradioerne i Brønderslev

BOKSNING I SØNDERBORG OG GRINDSTED

01-04-2019

Ahmad Arrag vandt i Sønderjylland

Sønderborg:

Søndag deltog Brønderslev Bokseklub for anden dag i træk i et boksestævne, denne gang i Sønderborg.

Det var fluevægtsbokseren Ahmad Arrag, som sammen med træner Erik Thrane og klubkammeraten Malek Masoud, var taget den lange vej til det sønderjyske.

Her boksede han mod Oliver Clausen fra Sønderjyske ABK.

Det var en bokser, som vi kun kendte meget lidt til, ganske vist har Ahmad bokset diplomkamp mod ham for et par år siden, men ingen kunne huske meget fra den kamp udover at begge boksere  fik diplom.

Det var helt klart, at det var en bokser som arrangørerne havde udset til at skulle hive en sejr hjem til Sønderborg.

Det havde de bare glemt at fortælle Ahmad.

Fra første gong gong slag satte den unge brønderslevbokser sig på kampen og det fortsatte i alle 3 omgange.

Flot og overbevisende boksning fra Ahmad som i 3. omgang havde sin modstander til tælling og en stensikker 3-0 sejr. Der var på intet tidspunkt tvivl om sejren mod en ikke ueffen modstander,

Ahmad viste flot varieret boksning, stød fra alle vinkler, en af de bedste kampe han har bokset, og det siger ikke så lidt. Og så er Brønderslev Bokseklub tilbage på sporet efter den lidt kedelige aften i Grindsted.

 

Grindsted:

Ved Boksestævnet lørdag aften i Grindsted, deltog Brønderslev Bokseklub med 2 boksere og det blev til 2 nederlag.

At Brønderslev Bokseklubs boksere rejser fra et boksestævne uden at have vundet nogen kampe, er heldigvis noget som sker meget sjældent, men det skete denne lørdag aften i Grindsted, og begge nederlag var i orden.

Arsen Tujaryan, som bokser i bantamvægt, havde en aften som han helt sikkert gerne vil glemme.

Arsen kunne slet ikke få sin boksning til at fungere og den ellers så sejrsvante bokser tabte med dommerstemmerne 5-0 til Nik Møller Nielsen fra Grindsted AK.

Grindstedbokseren havde ganske vis 3 gange så mange kampe som Arsen, men på en god aften, så havde Arsen vundet kampen. Men ikke denne aften, alle sportsfolk kommer ud for en kamp, hvor det ikke rigtigt fungerer, det var det der skete for Arsen, han skal bare op på hesten igen og videre.

Den anden brønderslevbokser, som var i ringen i Grindsted, var let weltervægteren Mansur Gaurgashvili, som også mødte en bokser fra Grindsted Ak, Leutrim Muli.

Mansur, som ellers er ubesejret i 2019, mødte her sin overmand, og her var der mere kamp om sejren.

Efter 3 forrygende omgange, hvor begge boksere viste storform trak grindstedbokseren det længste strå og fik sejren med dommerstemmerne 5-0. bestemt ikke nogen ufortjent sejr, men en kamp som Brønderslev Bokseklubs Mansur havde stor ære af og begge boksere måtte da også ind til en ekstra klapsalve fra det store publikum. Flot kamp.

Ultimate Web A/S