Lokalradioerne i Brønderslev

DET MOBILE BIBLIOTEK

17-12-2019

Ændringer i køreplanen

Når det Mobile Bibliotek ruller ud på vejene igen efter jul og nytår, er der ændringer i køreplanen.

 

Fremover holder vi igen hver onsdag eftermiddag/aften i Agersted og Asaa. I Flauenskjold flyttes formiddagstiden frem til onsdag eftermiddag og fremover holder vi begge gange på holdepladsen på Kristianshåbsvej.

 

Ellers er der kun tale om ganske få justeringer i køreplanen.

 

”Det er nødvendigt hele tiden at tilpasse vores køreplan til behovet ved hver enkelt holdeplads, og vi har stort pres på vores bookingtider udenfor den normale køreplan. Ændringerne betyder at der nu er bedre muligheder for at booke Det Mobile Bibliotek til besøg hos institutioner og skoler,” udtaler bibliotekschef Bente Kristoffersen.

 

Interesserede institutioner og borgere kan altid henvende sig til biblioteket omkring muligheden for at få besøg af den mobile bibliotekstjeneste.

Den nye køreplan kan ses på bibliotekets hjemmeside eller fås på biblioteket.

 

I julen er bibliotekerne i Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup åbne for selvbetjening alle dage undtagen den 31. december.

 

Vi håber, at rigtig mange af vores brugere gør brug af det selvbetjente bibliotek og ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi står klar til at betjene jer alle fra torsdag den 2. januar 2020.

 

Når det Mobile Bibliotek ruller ud på vejene igen efter jul og nytår, er der ændringer i køreplanen. Fremover holder vi igen hver onsdag eftermiddag/aften i Agersted og Asaa. I Flauenskjold flyttes formiddagstiden frem til onsdag eftermiddag og fremover holder vi begge gange på holdepladsen på Kristianshåbsvej. Ellers er der kun tale om ganske få justeringer i køreplanen.

 

”Det er nødvendigt hele tiden at tilpasse vores køreplan til behovet ved hver enkelt holdeplads, og vi har stort pres på vores bookingtider udenfor den normale køreplan. Ændringerne betyder at der nu er bedre muligheder for at booke Det Mobile Bibliotek til besøg hos institutioner og skoler,” udtaler bibliotekschef Bente Kristoffersen. Interesserede institutioner og borgere kan altid henvende sig til biblioteket omkring muligheden for at få besøg af den mobile bibliotekstjeneste.

 

Den nye køreplan kan ses på bibliotekets hjemmeside eller fås på biblioteket.

 

I julen er bibliotekerne i Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup åbne for selvbetjening alle dage undtagen den 31. december.

 

Vi håber, at rigtig mange af vores brugere gør brug af det selvbetjente bibliotek og ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

 

Vi står klar til at betjene jer alle fra torsdag den 2. januar 2020.

 

Ultimate Web A/S