Lokalradioerne i Brønderslev

GO'AFTEN BRØNDERSLEV

14-05-2021

Brønderslev håber på festlig aften.

Der er tænkt på sikkerheden til lokal byfest.

Torsdag den 27. maj inviterer Brønderslev Handel til Go´Aften Brønderslev.

Traditionen tro bliver det en dag med masser af liv og aktivitet i butikkerne samt i gaderne.

- Igen i år bliver Go´Aften arrangementet naturligvis afholdt efter alle coronarestriktionerne, fortæller handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Det giver naturligvis en del udfordringer, men det har man efterhånden vænnet sig til.

- Vi syntes selv at vi er blevet gode til at afholde arrangementer således at der ikke bliver problemer.

Det drejer sig om afstand med mellem aktiviteterne, at man undgår store forsamlinger, samt at der naturligvis bruges masser af sprit.

- Vores måde at gøre tingene de senere år, har faktisk været at en stor del af aktiviteterne har skulle være omvandrende begivenheder, således at vi dækker hele midtbyen.

Den strategi havde vi også før coronaen, så der hvor vi for alvor har skulle tænke anderledes er i forbindelse med afspritning og at placere aktiviteterne, så der ikke bliver skabt flaskehalse med store forsamlinger.

Han peger også på at en stor del af butikkernes tilbud ligeledes er gældende i flere dage, således at man spreder salget ud over flere dage.

 

Købstadsjubilæum, det ska' fejres!

Brønderslev fejrer i år sit 100 års købstadsjubilæum, og det sætter naturligvis sit præg på årets arrangementer også den 27. maj.

- Vi skruer lige ekstra op for aktiviteterne, og butikkerne har som sædvanligt lagt sig i selen for at det bliver en god dag.

Der bliver coronavenligt klovneløb, omvandrende musik i gaderne, gøgl i gaderne, samt hoppeborge og karuseller.

Lars Bisgaard Andreasen håber dagen kan være med til at markere den generelle åbning af samfundet.

- Vi vil gerne lave en dag for hele familien, hvor der er noget for alle aldre, hvor man kan få sig en fornøjelig oplevelse samtidig med at man handler.

Butikkerne, der er medlem af Brønderslev Handel, holder i anledning af arrangementet ekstraordinært åbent torsdag den 27. maj indtil klokken 22:00.

 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S