Lokalradioerne i Brønderslev

LÆSEKLUBBER

13-07-2021

Kom med i en læseklub

Nu kan du tilmelde dig

Kunne du tænke dig at være med i en læseklub, mødes med andre og diskutere bøger?

Glæd dig, for biblioteket seks nye klubber starter op i september.

Vi har på forhånd valgt mødetidspunkt, emne og bøger, så det eneste, du skal gøre, er at melde dig til og læse bøgerne.

Det er helt gratis, og I mødes på biblioteket én gang om måneden i halvanden time.

Første møde er en introduktion til læseklubbens tema, hvor biblioteket er vært.

Herefter står I selv for, hvordan møderne skal afholdes.

”Vi glæder os helt enormt til igen at starte vores læseklubber op,” siger bibliotekar Kirstine Grøngaard.

”Det plejer at være en stor succes, hvor vores deltagere får mulighed for at møde nye mennesker, som også er glade for litteratur.”

Læseklubberne foregår på Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup Bibliotek fra september 2021 til marts 2022, og hver læseklub har minimum fem deltagere.

Du kan vælge mellem læseklubberne ”Glemte kvinder”, ”Young adult”, ”Mødre, døtre og sønner”, ”Do you read english?” og ”Når enden er god”.

”Der er lidt for enhver smag i år, hvad enten du er til historiens vingesus eller feel good-romaner,” siger Kirstine Grøngaard.

”Læseklubberne jo en mulighed for at udfordre sig selv og måske læse noget, som du ikke lige ville have hevet ned fra hylden.”

Se mere om de enkelte temaer og udvalgte bøger i vores katalog ”Vil du være med i læseklub”, som du kan hente på biblioteket eller se på bibliotekets hjemmeside.

Bag årets temaer gemmer sig en perlerække af fantastiske romaner, som litteraturteamet på Brønderslev Bibliotek har udvalgt.

Trænger du til lidt ny inspiration eller til at møde nogle nye læselystne mennesker, så skynd dig at blive tilmeldt. Der venter dig en masse spændende oplevelser.

Tilmeldingsfristen er mandag 30. august til bibliotekar Kirstine Grøngaard på mail kirstine.grongaard@99454545.dk, eller du kan udfylde tilmeldingsblanketten på katalogets bagside og aflevere den på dit bibliotek.

 

Ultimate Web A/S