Lokalradioerne i Brønderslev

LIVESTREAM FRA BIBLIOTEKET

05-03-2021

Mod Iben Mondrup hjemme i stuen

Varm op til litteraturfestivalen Ordkraft 2021 med Iben Mondrup, når Brønderslev Bibliotek livestreamer hendes foredrag om bestsellerromanen ”Tabita”.

Selvom vi ikke kan mødes til fysiske arrangementer, fordi biblioteket holder lukket, kan du alligevel opleve bestsellerforfatteren Iben Mondrup som optakt til litteraturfestivalen Ordkraft.

Brønderslev Bibliotek livestreamer nemlig mandag den 22. marts kl. 19 foredraget med Iben Mondrup, så du trygt og sikkert kan opleve forfatteren hjemme fra stuen via en pc, tablet eller mobil og med en kop varm kaffe inden for rækkevidde.

Med et indgående kendskab til det grønlandske samfund kredser Iben Mondrups forfatterskab om de skæbner og familier, der befinder sig i spændingsfeltet mellem dansk og grønlandsk kultur. Senest i romanen ”Tabita”, der tager os tilbage til 1960’erne, hvor vi kommer helt ind under huden på børnene Tabita og Vitus, der ligesom flere hundrede andre grønlandske børn blev bortadopteret til danske familier uden videre.

”Iben Mondrup er en fabelagtig fortæller, når hun beretter om det Grønland, vi tror, vi kender,” siger bibliotekar Jytte Albrektsen. ”I ’Tabita’ er det barnets blik på den uforståelige voksenverden omkring sig, vi får indsigt i på gribende vis. Vi forstår, at det mærker én for livet at være født på Grønland og siden adopteret til det fremmede land Danmark. En roman, der gør en forskel.”

I sit foredrag vil Iben Mondrup fortælle om sit arbejde med romanen og sit forfatterskab, der også tæller den hjerteskærende gennembrudsroman ”Godhavn”, der vandt DR Romanprisen i 2015.

Sådan får du en billet til foredraget med Iben Mondrup

Arrangementet med Iben Mondrup er gratis, men kræver tilmelding. Du kan bestille en billet på vores hjemmeside bronderslevbib.dk. Biblioteket sender et link til Microsoft Teams til alle tilmeldte et par timer før arrangementet. På den måde kan du deltage i arrangementet fra egen stue.

 

 

 

Ultimate Web A/S