Lokalradioerne i Brønderslev

LIVSNYDERHAVEN

06-05-2019

Haveblogger Maria Lundvald gæster biblioteket

 

Danmarks bedste haveblog – Livsnyderhaven, hvor Maria Lundvald med stor succes blogger om sin have på Steenstrupsvej i Aalborg.

Maria fortæller om sig selv, at hun  altid har været interesseret i at dyrke haven og udnytte havens rum som en del af boligen. 

”Jeg er en 43 årig haveentusiast, som leger med min have og mine mange haverum.

Jeg har høns, en masse stauder, roser og et 29 m2 stort orangeri, en havedam med fisk – og det hele sker i en helt almindelig have på en helt almindelig villavej”. 

Maria er er uddannet socialpædagog, supervisor og mor til tre snart voksne børn. Hun har en passion for at dyrke uderummet, drivhuset og haven -lidt mere end de fleste.

Nu er chancen der for, på Brønderslev Bibliotek, at møde Maria Lundvald og høre hende fortælle om hvordan hun dyrker sin have og udnytter havens rum, som en del af boligen. 

Maria fortæller om sin fascination af uderum, hvordan interessen er startet og dermed også om vejen til blogmediet.

Hun vil komme med tips og tricks til, hvordan du kommer tættere på drømmen om den perfekte have og om vigtige elementer, når du indretter et uderum, hvordan du laver hyggekroge og hvilken planter der er nemme at dyrke i haven.

På det seneste har Maria udfordret sig selv med at drive sine egne frø frem, både blomsterfrø, tomater, chili m.m.  

På CPH Garden Show, en stort haveevent arrangeret af Haveselskabet, vandt Livsnyderhaven den fornemme pris ”Danmarks Bedste Haveblog” i 2017, hvor haveinteresserede danskere netop havde stemt på Maria’s haveblog.

Ved Formland-messen i Herning i 2018, hvor Livsnyderhaven sammen med andre bloggere, stylister og såkaldte influenterdystede om at skabe den skønneste outdoor oase ”Green escape”, vandt Maria igen og hun fortæller ”

Jeg håber at inspirere og udbrede, at vi kan bruge haven meget mere.

Vi bruger ikke uderummet tilstrækkeligt, og mit fokus er at skabe stemning og hygge i haven”.

Det er haveinteresserede fra hele verden, som liker og kommenterer når Livsnyderhaven lægger et smukt billede op på Instagram eller finder inspiration og viden om nye projekter eller planter, når Maria skriver på Livsnyderhaven. 

Se bloggen Livsnyderhaven her>>

 

Det er på Brønderslev Bibliotek tirsdag den 21. maj kl. 19 – billetpris 80 kr.

 

Ultimate Web A/S