Lokalradioerne i Brønderslev

NY GRUPPEFORMAND

17-11-2020

Arne M. takker af efter 31 år

Ny gruppeformand hos Socialdemokratiet

Arne M Jensen har været med i det kommunale byrådspolitiske arbejde igennem 35 år og han har været byrådsgruppens gruppeformand igennem 31 år og er en viden institution på stort set alle politiske områder, siger formanden for Socialdemokratiet i Brønderslev kommune Steen Christensen.

Socialdemokratiet har meget at takke Arne M for igennem alle sine politiske år og specielt i sin rolle som gruppeformand.

Han har været og er stadig meget respekteret af både vores partiorganisationen, byrådsgruppe, de andre partier og byrådsgrupper og den kommunale ledelse.

Selv om Arne M Jensen overlader posten som gruppeformand til Bettina Kjeldsen som et skridt på vejen til det kommende byrådsvalg den 16. november 2021 og borgmesterstolen, ser vi alle frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde i både byrådsgruppen og i partiorganisationen, siger Steen Christensen.

 

Bettina Kjeldsen er Socialdemokratiets borgmesterkandidat.

Bettina fik massiv opbakning af Socialdemokratiets medlemmer i Brønderslev kommune ved urafstemningen i foråret.

På trods af coronaens massive ”hånd” over Danmark og specielt nu over de 7 nordjyske kommuner, hvor Brønderslev kommune er den ene, ser vi frem til den kommende valgkamp om borgmesterstolen.

Vi er sikker på, at med Bettina Kjeldsen som Socialdemokratiets borgmesterkandidat, er vi godt rustet og på vej til at vippe Venstres Mikael Klitgård ud af borgmesterstolen, udtaler partiformand Steen Christensen.  

Ultimate Web A/S