Lokalradioerne i Brønderslev

NY MUSEUMSINSPEKTØR

12-03-2019

Johanne Schrøder Baggesen har Vendsyssel i hjertet 

Johanne Schrøder Baggesen tiltræder den 1. april som museumsinspektør på Museum for Forsyning og Bæredygtighed. 

Hun kommer fra en stilling på Odense Bys Museer, hvor hun har arbejdet med etablering af Det ny H.C. Andersen Hus. 
Stillingen som museumsinspektør bliver ledig, da en af museets nuværende inspektører Lykke Olsen, har fået nyt job på Nordjyllands Historiske Museum. 

Skiftet i personale vil betyde, at der sker en lille rokering i forhold til fagområder, hvor både museumsleder Anne Provst og museumsinspektør Anders Rydahl-Jensen vil overtage nogle af de opgaver, som Lykke hidtil har varetaget. Samtidig vil nogle af de opgaver, som Anders har varetaget, overgå til Johanne. 

Som udefrakommende vil man derfor kunne opleve at skulle tale med en anden end tidligere. 

Johanne, der er opvokset i Brønderslev, er uddannet cand.mag. i historie og oplevelsesøkonomi, og har siden sin kandidateksamen arbejdet på Odense Bys Museer og Museet på Koldinghus. 

Hun har bl.a. arbejdet en del med brugerundersøgelser og borgerinddragelse, hvilket helt sikkert vil komme Museum for Forsyning og Bæredygtighed til gavn i processen med renovering af og udstillingsetablering på Dorf Møllegård og etablering af nyt Vildmosemuseum i Brønderslev. 

Samtidig har Johanne erfaring med oplevelsesdesign og formidling gennem bl.a. udstillinger, undervisningsforløb og arrangementer. 

Johanne glæder sig meget til at blive del af Museum for Forsyning og Bæredygtighed, og komme i gang med – sammen med museets øvrige personale – at gennemføre museets strategi og arbejdsplan. 

Johanne: 
”Jeg har Vendsyssel i hjertet og glæder mig enormt meget til at bidrage til at gøre områdets mange spændende historier tilgængelige for borgere og turister i Brønderslev Kommune.”

Ultimate Web A/S