Lokalradioerne i Brønderslev

ORDKRAFT

09-01-2020

af Bjarne Axelsen (Radio 101,2 FM)

 

Arrangement for læseklubber

Ordkraft 2020

Traditionen tro inviterer vi to læseklubber til at deltage i et særarrangement i forbindelse med Ordkraft 2020.

Læseklubberne får mulighed for at møde én af to forfattere og stille dem spørgsmål om hans/hendes seneste roman.

 

Sidste år var den ene forfatter Morten Pape, forfatter til ”Guds bedste børn”.

 

Bibliotekar Kirstine Grøngaard deltog i arrangementet ”Morten Pape kom frem på scenen med en bøllehat trukket godt ned over øjnene.

Jeg tænkte ved mig selv at det ville blive nogle lange timer, men han tryllebandt fuldstændigt publikum, flest kvinder over 60 år som hed Kirsten, og da vi gik derfra, var alle spørgsmål om bogen besvaret og Morten havde fået en endnu større fanskare!”. 

 

De to forfattere som deltager i år er Thomas Korsgaard forfatter til ”Tyverier”. Noveller i den realistiske tradition om ensomhed, fortielser og forhåbninger og om betydningsfulde øjeblikke i en række personers liv og Eva Tind med ”Ophav”.

 

Eventyrlig roman om familiebånd på tværs af kontinenter og konsekvenserne af en kompromisløs kunstnerisk søgen. Læseklubmedlemmerne får hver et eksemplar af bogen til ejendom, og der bliver mulighed for at få bogen signeret umiddelbart efter arrangementet.

 

Arrangementet foregår i Musikkens Hus i Aalborg lørdag den 18. april 2020, kl. 10 – 12.  

 

Hvis jeres læseklub nærer et brændende ønske om at møde den ene af de to nævnte forfattere, skal I indsende jeres ønske til Kirstine Grøngaard på: kirstine.grongaard@99454545.dk senest onsdag den 22. januar, 2019 kl. 12:00. 

 

Mailen skal indeholde antallet af medlemmer, der ønsker at deltage og evt. navnet på den af forfatterne, man mest brændende ønsker at møde. Læs alle betingelser på biblioteks hjemmeside.

 

 

Ultimate Web A/S