Lokalradioerne i Brønderslev

SKINZ PÅ BÅLHØJFESTIVALEN

18-12-2018

Stort navn for de unge er blevet præsenteret

 

Bålhøjfestival 2019 løber af stablen 10. august

 

Bålhøjfestivalen offentliggør nu den anden kunster på scenerne i Øster Brønderslev til festivalen 10. august.

 

Mens den første kunstner Johnny Madsen er kendt af folk i alle aldre som garant for klassisk rock, så er det nye navn, Skinz, måske mest kendt af det unge publikum, men de kender ham til gengæld også!

 

Danske Skinz med de somaliske rødder brød for alvor igennem i 2017 med singlen Jeg Har en Pige” – et gennembrud, som det nye stjerneskud ikke tog for givet.

 

Lige siden har Skinz leveret den ene ørehænger efter den anden, som i 2018 blev opsamlet på debutalbummet ”Ingen Drama”. Udover singlen ”Højre Og Venstrefinder man her også sangene ”Drikkepenge”, ”Tale Om”, "Malibu" og "Stevie Wonda".

 

Siden gennembrudsinglen i 2017, er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og det er intet som tyder på at hitparaden stopper lige foreløbig.

 

Udover at dominere de danske hitlister i løbet af de seneste 2 år, og at blive kåret som "Årets nye navn 2018" på Zulu Awards har Skinz også markeret sig som et særdeles eftertragtet livenavn.

 

Det kunne opleves på Grøn Koncert 2017 og senest på Smukfest 2018, hvor P3 teltet var fyldt til randen med fans, som sang med på hver en strofe fra ende til anden.

 

I 2019 kan Skinz så også opleves på Bålhøjfestivalen, og det glæder vi os meget over, udtaler Mette Rask fra festivalens musikgruppe.

 

Det har alle årene været Bålhøjfestivalens mål at præsentere musik af høj kvalitet, at have et bredt udvalg af genrer og at give plads til nye, spændende navne.

 

Med Skinz på programmet sammen med Johnny Madsen er Bålhøjfestivalen 2019 kommet godt fra start og endnu mere godt er på vej.

 

Der er allerede godt gang i salget af billetterne på www.fowli.dk.

 

 

Ultimate Web A/S