Lokalradioerne i Brønderslev

STAFET FOR LIVET 2020 ER AFLYST

16-04-2020

af Bjarne Axelsen (Radio 101,2 FM)

 

Covid-19 stopper velbesøgt stafet

Stafet for Livet 2020 er aflyst.

 

I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger om Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet 20.-21. juni 2020 i Brønderslev.

 

Vi vil i stedet holde en fantastisk stafet i 2021, og glæder os til at se fightere, holddeltagere, sponsorer og besøgende her.

 

Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet har stor betydning for deltagere, fightere og besøgende, som tidligere er afholdt af fantastiske, frivillige ildsjæle.

Sådan udtaler Lone Lønbro Jensen fra Stafet for Livet Brønderslev.

 

Vi vil derfor opfordre til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i Danmark. Du kan se hvilke byer, der afholder Stafet For Livet på www.stafetforlivet.dk

 

Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, der har deltaget i tidligere stafetter, og som har arbejdet med planlægningen af årets stafet.

 

Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.

Ultimate Web A/S