Lokalradioerne i Brønderslev

BØRNEBRUNDURGILDE

23-07-2018

Børnebrundurgilde

Søndag den 5.august inviteres alle børnefamilier til oplevelser, leg og hygge i Rhododendronparken i Brønderslev.  

Spar Nord Fonden har bevilget penge til den nystartede arbejdsgruppe Byens Børn, og gruppens første aktivitet bliver Børnebrundergildet d. 5.august.

Alle er velkomne,  og der er gratis adgang.

Vi opfordrer familierne til at tage tæppe, klapstole og lignende med i parken, og det er frivilligt, om man vil medbringe egen madkurv eller købe mad og drikke på stedet. Der vil være aktiviteter for børn fra kl. 10 til kl. 15, og vi håber familierne vil afsætte søndagen til at være sammen.

I parken vil børnene kunne se professionelt gøglershow og deltage i gøglerworkshop.

Den del står Jørgen Mortensen fra Det flyvende Kuffertcirkus for. Tonny Nørhave og Søren Jensen undeerholder med børnemusik, og vil man selv prøve at spille på elektroniske trommer, bliver det også muligt, da kulturskolen stiller trommer til rådighed i pavillonen. 

Bogbussen kommer med konkurrencer, salg af brugte børnebøger m.m. Og fra kl 13-15 vil det blive muligt at sidde i en brandbil og måske selv prøve at være brandmandmand. Det er Brønderslev Ungdomsbrandkorps, der har lovet at stå for den del. 

Museerne i Brønderslev kommune deltager også med aktiviteter for børn, og hos kommunens naturvejledere vil man kunne se frøer og stålorm samt fiske med net. 

For de børn, der gerne vil være fysisk aktive, bliver der sanselege arrangeret af fysioterapien inMotis , og den kommunale dagpleje har i dagens anledning udlånt legeredskaber og der er lejet en hoppeborg i dagens anledning. 

Nørreågruppen vil også være i parken hele dagen, så alle kan prøve spejderaktiviteter. BAS tilbyder ansigtsmaling, og hos Lianes Bazar kan der købes lykkeposer eller vindes legetøj i tombola. Der kan også fiskes efter legetøj i Mødrehjælpens fiskedam , og arbejdsgruppen sørger for skattejagt og konkurrencer, med flotte familievenlige præmier i form af gavekort til Brønderslev bowlinghal, Brønderslev svømmehal, Vendsyssel teater, Oceanariet , Fårup Sommerland og Aalborg teater.

Sidst men ikke mindst kan der prøves kræfter med bordhockey.

Skulle vejrguderne ikke være med os , vil aktiviteterne blive afviklet i Den runde Pavillon , på den overdækkede Buus- scene, i tehuset og i medbragte pavilloner. Og som spejderne jo altid påpeger, findes der ikke dårligt vejr. Der er et spørgsmål om rigtig påklædning. 

Arbejdsgruppen Byens Børn er en ny underafdeling af Borger 9700. Gruppens formål er skabe flere aktiviteter for børn i alle aldre, og næste aktivitet, som afvikles d. 8- 9. september  har titlen "Under åben himmel". Her opfordres børnefamilierne til at finde telte og soveposerne frem og deltage i udendørs aftenhygge  og efterfølgende overnatning i telte. 

 

På vegne af arbejdsgruppen Byens Børn

Sara Aarup-Kristensen 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S