Lokalradioerne i Brønderslev

BOKSEKLUBBEN SMIDT UD!

20-06-2018

Bokseklubben må finde nye lokaler

Tirsdag aften 19.06-2018 modtog Brønderslev Bokseklub en mail fra formanden for Brønderslevhallerne, Henrik Jensen.
I mailen stod der, at Brønderslev Bokseklub blev smidt ud af deres træningslokaler med omgående virkning.

Formand for Brønderslev Bokseklub, Erik Thrane, udtaler:
Det kommer som lyn fra en klar himmel.
Klubben er langt henne i forberedelserne til den nye sæson.
Klubben råder over den største talentmasse i flere årtier.
I 2018 har bokseklubbens dygtige boksere vundet adskillige guldmedaljer i forskellige store turneringer.
De har vundet 2 jyske begyndermesterskaber og 5 danske begyndermesterskaber. Brønderslev Bokseklub har med en stor donation af SE Vækstpulje købt en splinterny boksering og det var meningen at klubben ville afholde 1-2 boksestævner i den kommende sæson i Brønderslevhallen.
Nu står vi med en ny boksering til en værdi af kr. 75.000,00 som vi ikke får brug for.

Brønderslev Bokseklub bliver beskyldt for at have ødelagt gulvet i træningslokalet, men vi har aldrig oplevet at der har været skader på gulvet og der har heller ikke på noget tidspunkt været klaget over det fra hallens side, og de kommer der trods alt hver eneste dag og vasker gulvet, siger de.
Skulle der have været nogle skader, så er gulvet da meget mere udsat når de holder alle deres store fester og møder i lokalet.

Henrik Jensen, som aldrig har brudt sig om Bokseklubben, har nu endelig fundet en lejlighed til at få bremset klubbens store succes godt og eftertrykkeligt.
Jeg er sikker på, at han har det fint med at få det eftermæle, at det var ham der fik lukket Brønderslev Bokseklub efter 71 år.

For ikke så længe siden havde jeg sammen med formand for Idrætssamvirket Søren Krogh et møde med Henrik Jensen og den nye centerleder Laila Mølholt hvor Bokseklubben blev lovet bedre forhold i forhold til at inddrage træningslokalet til alle mulige andre ting, men de sad så åbenbart og spillede med falske kort over for Søren Krogh og undertegnede.
Jeg må sige, at med hensyn til Henrik Jensen, så er der ikke noget der kan forundre mig mere, da det ikke er første gang han har lavet numre med Brønderslev Bokseklub, men jeg havde da godt nok regnet med rent trav fra Laila Mølholts side, men hun gør jo nok bare hvad hun får besked på af Henrik Jensen, udtaler Erik Thrane.

Bestyrelsen (Henrik Jensen) tilbyder så bokseklubben, at de kan få træningslokale i forhallen.  
Mig bekendt er der en anden klub der har træning dernede, men de skal måske så smides ud, ligesom Henrik Jensen foreslog med BI Håndbold i den nye hal under det føromtalte møde.
Det er ikke muligt for bokseklubben at være i forhallen.
Der er 25-35 boksere til træning hver aften, og de kan ikke være der.

 

 

Ultimate Web A/S