Lokalradioerne i Brønderslev

BOKSNING

05-11-2018

Blandet landhandel i Skive 

3 boksere kom i kamp i Skive

Af Erik Thrane, træner

Brønderslev Bokseklub havde sendt 5 boksere til turneringen i Skive, men kun 3 kom i kamp, på grund af en fejl fra arrangørernes side. 

Det var ellers en glimrende turnering, alt var godt tilrettelagt, men selvfølgelig ærgerligt at 2 af vores boksere ikke kom i ringen. Men i så stor en turnering kan der ske fejl.    

De 3 boksere, som boksede i Skive, gjorde det fra godt til udmærket. 

I letbantamvægt, boksede Ahmad Arrag semifinale mod en bokser fra CIK, København, Oliver Tahir. 

Ahmad boksede en flot kamp, vandt 1. og 3. omgang og med lidt god vilje fik hans modstander 2. omgang lige, så det var med stor undren at CIK bokseren blev udråbt som vinder med dommerstemmerne 3-2. 

At det var en forkert dom, blev understreget af, at CIK sekundanten efter kampen kom og udtrykte stor undren over at hans bokser fik sejren. 

Det er sådan noget man kommer ud for en gang imellem, men det er synd for bokseren som har leveret en indsats der fortjener en sejr. Men langt de fleste kampe havde kontradomme, hvilket, heldigvis, er usædvanligt.


Brønderslevs letweltervægter lod ingen i tvivl om, hvor guldet skulle hen. I finalen mod Kasper Simonsen, BK Vitus, Horsens,  boksede han en særdeles flot kamp mod en rigtig dygtig modstander. 

Horsensbokseren var en bokser, som ville frem over stepperne, men Mansur, som er en teknisk god bokser men som også kan fighte, svarede igen med teknisk god boksning og når det ikke slig til, så tog han fighten, en særdeles god boksekamp med en særdeles sikker sejr til Brønderslevbokseren, og med en af de sjældne kampe uden kontradom, 5-0 til Mansur.

Den sidste bokser fra Brønderslev i bokseringen, var letmellemvægt bokseren Malek Masoud. Malek mødte en rigtig hardhitter fra FAQK, Århus, Rasmus Mikkelsen.

Maleks modstander vejede næsten 5 kg. mere end Malek selv, men det er den tilladte grænse i den vægtklasse de boksede i. 

Det er underligt med Malek, hans første kamp i sæsonen bliver som regel tabt og så vinder han stort set resten. Med hensyn til det første, så gik det som sædvanligt.

Malek tabte med dommerstemmerne 4-1, og skal vi være ærlige, så burde det have været 5-0. 

Malek, som har vundet stort set alt, hvad hans stillede op i i forrige sæson, tabte til en rigtig god bokser fra Århus, men jeg er også sikker på, at hvis de mødes igen, så kan Malek lige så godt vinde. 

Malek havde en dår dag, han tabte ikke meget, men vi kan ikke indvende noget mod afgørelsen-
De 2 boksere, som ikke kom i ringen, var Sadam Ghanom og Arsen Tujaryan, begge havde glædet sig meget til at komme i kamp igen, men de må væbne sig lidt med tålmodighed, deres tid skal nok komme.

 

Ultimate Web A/S