Lokalradioerne i Brønderslev

BOKSNING: DIPLOMSTÆVNE I LINDHOLM

14-03-2022

Brønderslev kom hjem med tre diplomer

BOKSNING: DIPLOMSTÆVNE I LINDHOLM

Søndag d. 13. marts 2022 deltog Brønderslev Bokseklub i et diplomstævne i Lindholm Bokseklubs bokselokaler i Solsidehallen i Nørresundby med 5 boksere.

Resultatet blev 3 diplomer, men det burde have været 4.

Det diplom, som Brønderslev Bokseklub ikke fik, var til gengæld utroligt ærgerligt for især brønderslevbokseren Malte Mellerkær.

Malte boksede mod en ikke ueffen bokser fra Ulfborg Bokseklub og var på vej mod et stensikkert diplom, da han var så uheldig at ramme sin modstander direkte på hagespidsen så han røg i gulvet og kampen blev stoppet.

Dette skete få sekunder før afslutningen af 3. og sidste omgang, men reglerne er sådan i diplomkampe, at bliver en kamp stoppet før tid, så får man ingen point og derfor ingen chance for diplom.

Ærgerligt for malte, da han var på vej til et rekordhøjt pointtal.

Der er 3 dommere som giver op til 5 point hver i hver omgang, men da det jo er nye boksere som deltager i diplomkampe, sker det som regel aldrig at nogen bokser får 5 point af nogen dommere i en omgang.

Vi ved at Malte fik 14 point i første omgang, altså 2x5 point + 1x4 point.

Det er ganske uhørt og når man samtidig kan konstatere at det var hans 1. kamp efter blot ca. 4 måneders boksetræning, så kan man kun tage hatten af for den unge mand på kun 16 år.

Sådan udtaler Erik Thrane fra Brønderslev Bokseklub.

Da vi kan konstatere, at Malte boksede lige så godt i de sidste 2 omgange som i 1., så ville han være endt på ca. 40 point. Det tror jeg aldrig er sket før i nogen diplomkamp.

De 3 diplomer blev bokset hjem af Robert Lundberg, 2 stk. da Robert boksede 2 kampe.

I den første kamp mod en bokser fra BK Thor, Randers og i den anden kamp mod en bokser fra BK Pugilist, Frederikshavn.

Begge Modstandere vejede 8-10 kg mindre end Robert, så man skulle umiddelbart tro, at det var en fordel for brønderslevbokseren, men dette var ikke tilfældet.

De to boksere, som var 4 år ældre end Robert, kompenserede deres manglende kg. med et sandt angrebsraseri.

Uafbrudt angreb de deres noget tungere modstander, men her viste Robert sin gode teknik, gode undvigelser og både venstre og højre kontrastød sad konstant i modstandernes ansigt og krop.

Flot boksning af Robert Lundberg, og han fik mange point i begge kampe og 2 flotte diplomer.

Det sidste diplom blev bokset hjem af Christian Tønder, som også mødte en bokser fra BK. Pugilist.

Det blev til en rigtig god kamp, begge boksere er rigtig dygtige boksere, men denne dag var det dog kun Christian fra Brønderslev Bokseklub som var god nok til at bokse et sikkert diplom med hjem til samlingen.

På grund af coronaen er det næste 2 år siden at Christian sidst var i kamp, men der var ingen slinger i valsen, godt bokset, Christian.

De 2 sidste boksere fra Brønderslev Bokseklub fik desværre ikke point nok til at få diplom, men beg boksede rigtig gode kampe og de manglede kun lige et par point, så absolut godkendte præstationer.

De 2 boksere var Mads Bæk Sørensen og Jacob Bak Carlsen, og lige lidt ekstra i træningslokalet, så ligger der diplomer og venter på dem, potentialet er der.

Sådan oplyser Erik Thrane, der er træner i Brønderslev Bokseklub.

 

Ultimate Web A/S