Lokalradioerne i Brønderslev

BRØNDERSLEV BOKSEKLUB ARRANGEREDE BOKSESTÆVNE

09-02-2019

Stævnet blev en stor succes, ifølge formanden

 

Brønderslev Bokseklub arrangerede boksestævne

 

Referat skrevet af Erik Thrane, formand, Brønderslev Bokseklub.

Så fik vi overstået vores boksestævne i Østsidehallen, og efter en uges tid med særdeles lidt søvn er den gamle formand ved at vågne op igen. Og det er en glad og tilfreds formand.

For stævnet blev en kæmpe succes.

Alt klappede perfekt, ikke mindst på grund af den fantastiske hjælp vi fik fra Østsidehallen og de mange frivillige hjælpere uden hvis hjælp vi aldrig havde nået det hele.

En stor tak til jer alle.

Selve stævnet blev også en succes, Brønderslev og Pandrup stillede op på den ene side og de tabte kub to kampe, den ene var Brønderslev Bokseklubs fjervægtsbokser Arsen Tujaryan, som tabte til Tjekken Danid Gina.

Alle os der kender Arsen er overbevist om at det var nerverne ved for første gang at skulle bokse foran et hjemmepublikum, der slog ham lidt ud.

Man skal huske på, at han er kun 14 år, det er et stort pres at lægge på så ung en bokser.

Arsen har bokset mange fantastisk gode kampe og det kommer han også til i fremtiden.

Han er både jysk og dansk begyndermester 2018, så han skal nok komme igen.

Det andet nederlag stod der også Brønderslev på. Det var den unge letweltervægter Bayhas Masoud, som kun boksede sin anden kamp.

Selvom Bayhas tabte med dommerstemmerne 5-0 til sin modstander Laurids Varshøj fra Hobro Bokseklub, så var der klart fremgang fra hans første kamp.

Faktisk var kampen helt lige efter de første to omgange, men Bayhas kørte lidt træt i sidste omgang, så en fortjent sejr til Hobrobokseren.

Hobro BK er for øvrigt også, sammen med både Pandrup BK og Brønderslev BK med i Boxing Team Nordjylland, så Teamet havde ni boksere med i stævnet, hvilket er særdeles glædeligt. 

De tre Brønderslevsejre blev vundet af Ahmad Arrag, som i sin kamp mødte en meget fysisk stærk Tjekke, Hamouz Michal.

Ahmad lod sig ikke gå på af at hans modstander virkede fysisk stærk.

Ahmad blev angrebet fra start, men hver gang tjekken angreb blev han modtaget af flot varieret boksning fra den unge brønderslevbokser, fortjent sejr med dommerstemmerne 4-1 til Ahmad.

Kontradommen var svær at forstå.

Den anden brønderslevsejr stod let weltervægteren Mansur Gaurgashvili for.

Mansur, som boksede sin 20. kamp, var oppe mod en meget stæk tjekkisk bokser, Narek Sachbazjan.

Tjekken angreb konstant i alle 3 omgange, men Mansur svarede stærkt igen hver eneste gang og fik så godt som hver gang sluttet serierne bedst af.

2 gange blev der talt over Mansur, tællinger som gjorde brønderslevbokseren gal i skralden, da han ikke på noget tidspunkt følte sig rystet.

Det skulle så gå ud over tjekken som endte med at blive sendt til tælling i slutningen af kampen, men heller ikke noget alvorligt her.

Mansur vandt den lige kamp med dommerstemmerne 3-2, og det var yderst fortjent.

Vel nok stævnets bedste kamp.

Den sidste kamp ved stævnet stod mellem Malek Masoud fra Brønderslev Bokseklub og Rudolf Mirga.

En kamp, der var set frem til med spænding, da vi havde fået at vide, at tjekken  var god, men han skuffede.

Den tjekkiske bokser virkede som en bokser, der bare skulle klare 3 omgange uden at risikere noget, og så var det svært for Malek at lave en god kamp, men det er ikke for ingenting, at Malek er dansk U17 mester.

Det lykkedes ham alligevel at få vist en del af hans store potentiale,

En  flot indsats af Malek og han vandt sin 7. sejr i træk med dommerstemmerne 4-1.

Den kontradom må simpelthen være en joke.

Pandrup Bokseklub havde 3 boksere i ringen, og alle 3 vandt deres kampe på point, alle 3 boksede flotte kampe og man kan bare konstatere at boksere fra Pandrup Bokseklub er lig med god boksning.

 

Ultimate Web A/S