Lokalradioerne i Brønderslev

FØRSTE BOKSESTÆVNE I 12 ÅR

05-02-2019

Brønderslev bokser på hjemmebane 

 

Første boksestævne i 12 år

På fredag d. 8. februar er der boksestævne i Østsidehallen i Ø. Brønderslev. 

Det er 12 år siden, at Brønderslev Bokseklub sidst har arrangeret boksestævne. 

Eftersom der er godt gang i bokseklubben, så vil klubben og bokserne gerne vise hjemmepublikummet hvad de kan, og med de resultater bokserne har præsteret i de sidste par år er der grobund for et rigtigt godt stævne. 

Der er hentet tjekkiske boksere til 5 af de lokale boksere, mens den unge næsten debutant, Bayhas Masoud skal bokse mod en bokser fra Hobro, Laurids Varshøj. 

Der skulle have været en debutant mere i ringen, men letsværvægteren Anders Hartmann er desværre blevet syg, så han må nøjes med at kigge på. 

Desuden er bantamvægteren Sadam Ghanom tvivlsom, men skulle han melde forfald, overtager den ene af Pandrup Bokseklubs 2 tvillinger, Jonas Jakobsen, hans tjekkiske modstander. 

De øvrige brønderslevboksere, som skal møde tjekkiske boksere, er Ahmad Arrag, letbantamvægt og dansk begyndermester 2018, Arsen Tujaryan, fjervægt og både jysk og dansk begyndermester 23018. 

Desuden bokser i letweltervægt Mansur Gaurgashvili, nr. 2 ved danske begyndermesterskaberne i 2018 og endelig bokser i weltervægt Malek Masoud, jysk og dansk begyndermester 2018, dansk u17 mester 2018 og årets sportsnavn 2018 i Brønderslev Kommune.

Fra Pandrup Bokseklub deltager i fluevægt Magnus Jakobsen og måske hans tvillingebror Jonas, og i letweltervægt Mohamad Sleiman.

Pandrups weltervægtsbokser, Paul Latsenko, var også programsat til at bokse mod Enoc Mbilizi fra Pugilist, Frederikshavn, men Enoc er desværre blevet syg og har meldt afbud, men vi prøver om vi kan finde en anden til Paul Latsenko. 

Vi prøver også at matche boksere fra AK Jyden og Lindholm Bokseklub, men det er svært da influenzaen hærger mange steder.

Ultimate Web A/S