Lokalradioerne i Brønderslev

GENERALFORSAMLING I KAURI

14-02-2020

Af Thomas Krog (Brønderslev Judoklub) 

 

Nye lokaler er på ønskesedlen 

Foto: Erik Engelund afgiver sin beretning. 

 

Generalforsamling i Kauri

Det åbenlyse behov for nye og større lokaler var det største diskussionsemne på generalforsamlingen i Brønderslev Judoklub Kauri. 

Dojoen er så lille, at det begrænser mulighederne for at træne. 

De nuværende lokaler på Markedspladsen er fra kælder til tag så gamle og nedslidte, at det er omsonst at starte en renovering. 

Der var blandt de fremmødte snak om, hvilke muligheder der findes i byen – både for at rykke ind i eksisterende lokaler og for at bygge helt nyt.

Inden da havde formand Erik Engelund i sin beretning fortalt, at klubbens store ønske netop er et nyt klubhus med en større dojo. 

De nuværende er for små, og på alle måder utidssvarende.

I beretningen fortalte formanden også, at den landsdækkende træningslejr i efterårsferien, klubben startede i 2019, var så stor en succes, at man gentager den til efteråret i år.

"Med den fremragende afvikling af ungdoms DM i 2018 og en lejr i 2019, der trak kæmpere til fra hele landet, har klubben vist, at vi ikke alene har formidable kæmpere, men også administrativt formår at sætte tiltag i gang, der fremmer judosporten", sagde formanden. 

Han glædede sig over, at der er blevet lagt mærke til indsatsen i sådan en grad, at Judo Danmark kårede Kauri som Året Klub 2019.   

På den sportslige side nævnte formanden, at det igen i 2019 blev til medaljer ved DM, hvor klubben havde 10 deltagende kæmpere. 

Brønderslev judoklub har deltaget med succes ved flere stævner i udlandet, og ved de nordjyske stævner er det blevet til en sand medaljeregn for klubbens unge talenter.

Formanden roste også klubbens mange frivillige trænere.

"Det er ikke mange klubber, der har trænere til at kunne lave tre hold med forskellige niveauer, som vi kan her i klubben. 

Det betyder, at kan give en bedre træning til både nye og øvede kæmpere. 

Samtidig gør vi meget ud af at tage imod de nye i klubben", sagde Erik Engelund, der også glædede sig over den store opbakning fra bestyrelsen og forældrene, der gjorde alle tiltagene muligt.

Den store opbakning fra forældrene gav sig også udtryk i, at der var kampvalg om pladserne til bestyrelsen.

Formand Erik Engelund og næstformand Per Christensen blev genvalgt. 

Desuden blev Mathias Christensen valgt til bestyrelsen.

Allan Langbak og Søren Hjermitslev blev valgt som suppleanter.

Efter generalforsamlingen kunne de fremmødte som vanligt hygge og snakke, mens de nød pålægskagemand. 

 

Ultimate Web A/S