Lokalradioerne i Brønderslev

JYLLAND TABTE UNIONSMATCHEN

16-12-2018

Boksenederlag på 2-4 mod Sjælland 

Malek Masoud vandt kamp for Jylland 

 

Brønderslev Bokseklubs danske mester i weltervægt for U17 boksere, Malek Masoud, deltog lørdag aften i unionsmatchen i Nykøbing Sjælland mellem Jylland og Sjælland.

Oprindeligt havde Brønderslev Bokseklub fået udtaget 4 boksere, men på grund af flere afbud fra de sjællandske boksere, blev der kun kamp til en enkelt brønderslevbokser. 

På grund af de mange afbud blev der kun 6 lampe i unionsmatchen, og Jylland tabte desværre 4-2. De 2 sejre blev vundet af 2 boksere fra Box Team Nordjylland.

I bantamvægt var det Simon Hald fra Hadsund ABK. 

Simon, som fredag aften tabte ved Ålborgs julestævne til Sadam Ghanom fra Brønderslev Bokseklub, vandt sin kamp lørdag mod sin sjællandske modstander med stensikre 5-0.

Den anden jyske sejr blev vundet af Malek Masoud, som måtte rykke en vægtklasse op, da hans modstander Necdet Kocbay fra Sjælland vejede alt for meget.

Malek var i sin fulde ret til at sige nej til at bokse.

Der var trods alt en vægtforskel på 3 kg, hvilket er meget, men at sige nej til en boksekamp var overhovedet ikke i hans tanker. 

Den sjællandske bokser var tydeligvis også overbevist om at den store vægtforskel ville være til hans fordel.

Han prøvede fra start at kyse sin modstander, men Malek lod sig ikke gå på af vægtforskellen.

Han svarede omgående igen på sin modstander angreb fra starten af kampen.

Han boksede klogt, angreb med korte serier, både højt og dybt, og når hans modstander svarede igen, så flyttede Malek sig elegant for hans stød og oparbejdede sig gennem hele kampen et godt og solidt pointforspring, og dermed en sikker sejr med dommerstemmerne 5-0 til Malek og endnu en sejr til den danske mester fra Brønderslev Bokseklub.

 

 

Ultimate Web A/S