Lokalradioerne i Brønderslev

LOKALOPGØR I VETERANRÆKKEN

06-09-2020

Brønderslev IF vinder intenst lokalopgør

Lokalopgør i veteranrækken

af Thomas Krog, Brønderslev IF.

 

Det var en intens og velspillet kamp, da Jerslev gæstede BI-centeret for at spille topkamp i veteran-rækken.

BI lagde bedst ud, men to skader indenfor de første syv minutter til Lars Jørgensen og Tom Christensen, ødelagde rytmen.

BI sad dog på spillet mens Jerslev var giftige på deres lynhurtige omstillinger. BIs spildominans gav sig udslag i en 1-0 føring ved pausen. I anden halvleg havde begge hold stolpeskud.

Også en stærkt kæmpende Lars Larsen måtte sidst i kampen melde sig i skadesrækken.

Alligevel var det BI, der fik scoret til slutresultatet 2-0. Dermed har BI'erne 6 sejre og en uafgjort efter 7 kampe og topper rækken. 

På sidelinjen var der talstærk opbakning til hjemmeholdet. Alle de skadede spillere var mødt op og nerverne var tydeligvis uden på tøjet uden, at det kom til uroligheder.  

"Det er godt, vi har en bred trup i år, og nu taler jeg ikke om spillernes kropsvægt", siger træner Jakob Lindholt.

Træneren har dog også panderynker frem mod næste uges opgør mod sidste sæsons kredsvindere fra Asaa.

"Vi har efterhånden flere skadede spillere end vi har kampklare. Heldigvis er de bærende kræfter stadig til rådighed", lyder det optimistisk fra den spillende træner.  

Specielt forsvaret har været usædvanlig stærkt i hele sæsonen. Holdets benjamin Kurt Nielsen har fået et stærkt samarbejde med ældstemanden Poul Mattesen og den spillende træner. 

"Jeg synes, midtbanen arbejder godt og koncentreret", lyder det fra den assisterende holdleder, Robert Nielsen, der tydeligvis er bekymret for, om der er plads til ham selv, når han på et tidspunkt bliver skadesfri. 

Efter kampen var der fem BI-spillere, der påstod at have scoret BIs to mål, hvoraf det første var et selvmål. 

Det blev diskuteret heftigt over noget lækkert mad sammen med BIs seniorafdeling.

På billedet (desværre det samme som sidst) ses bagerst fra venstre: Lennart Bønnelykke, Kurt Nielsen, Brian Andersen, Brian Thomasen og Lars Sørensen. Forrest fra venstre: Jan Nørgaard, Thomas Krog, Tom Christensen og Lars Jørgensen. Coach Jakob Lindholt nåede ikke billedet.

 

Ultimate Web A/S