Lokalradioerne i Brønderslev

MALEK MASOUD GIK GLIP AF KAMP

29-12-2018

Tjekkisk modstander udeblev.

Nye udfordringer venter for bokserne fra Brønderslev. 

Af Bjarne Axelsen, Radio 101,2 FM 

 

Brønderslev Bokseklubs weltervægtsbokser, som for nylig vandt DM for U17 boksere, skulle have bokset ved Pandrup Bokseklubs store internationale boksestævne torsdag aften i DGI huset i Åbybro. 
Da hans tjekkiske modstander, den tjekkiske landsholdsbokser Rudolf Mirga, dagen før meldte sig syg, så det sort ud med hensyn til at Malek kom i ringen. 
Pandrup Bokseklubs træner og matchmaker, Brian Brix gjorde et kæmpearbejde og ringede til de fleste klubber i jylland og på Fyn som havde boksere i Maleks vægtklasse.
Alle sagde nej tak, da de hørte hvem de skulle møde. 
Det var synd for Malek, som havde glædet sig enormt til at bokse for et stort publikum, oven i købet på en slags hjemmebane. Malek var med i Åbybro og se dette store stævne som samlede fuldt hus, ca. 1200-1300 tilskuere, og han håber virkelig at han kan deltage næste år, måske sammen med sin lillebror Bayhas, som også er begyndt at bokse og som er et stort talent, som får sin debut ved det kommende Viking Box Cup.
Januar 2019 bliver en travl måned for Brønderslev Bokseklub med 3 store begivenheder, først Viking Box Cup 4/6-januar, så jyske begyndermesterskaber 18/19 januar og jyske mesterskaber for U17 25/26 januar.

 

Hjemmestævne i Østsidehallen 

Fredag den 8. februar 2019 afholder Brønderslev Bokseklub sit første boksestævne i 12 år. 
Boksestævnet bliver afviklet i Østsidehallen i Ø. Brønderslev og samtidig bliver klubbens nye boksering og lys til ringen indviet.
Ringen og lyset er doneret af henholdsvis SE Vækstpulje og Spar Nord Fonden. 

 

Ultimate Web A/S