Lokalradioerne i Brønderslev

MANDEFALD I FODBOLDTURNERING

28-01-2020

Af Bjarne Axelsen (Radio 101,2 FM) 

 

Ambitioner blev ødelagt af skader 

Fodboldturnering gik ikke som planlagt 

En skade i optakten havde betydet, at BIs herrer stillede til start i weekendens landsmesterskaber i indefodbold med Lars Jørgensen som debutant.

I første kamp mod Ringkøbing var det også tydeligt, at sammenspillet ikke sad lige i skabet.

Kampen blev tabt 2-4 på trods af, at Brian Thomasen med sønderjyske rødder havde sørget for god opbakning på lægterne.

"Efter den første kamp fik vi talt taktikken igennem over et hyggeligt spil whist.

Det hjalp tydeligt.

De gamle tog ansvar.

Det var en fornøjelse at se", fortæller en stolt holdleder Robert Nielsen.

Resultatmæssigt sluttede lørdagen også godt. I to tætte kampe mod lokalrivalerne fra Gistrup spillede BI klart bedst og sikrede dermed point nok til en plads i A-slutspillet.

Det var dog ikke sejre uden malurt i bægeret.

Med en alt for hård tackling fik en Gistrup-spiller væltet en usædvanligt velspillende BI-topscorer, Thomas Krog i gulvet, så han måtte udgå med et brækket kraveben. "Vi vidste, han havde glasben, men at han også har glasarme kom som en overraskelse for os", sukker Robert Nielsen.

"Vi skulle nok klare søndagen med fire mand.

Det har vi gjort før. Jeg var mere bange for at turen til skadestuen ville gå udover den traditionelle LM-fest.

Heldigvis er det sønderjyske sygehusvæsen ualmindelig effektivt, så holdet inklusiv det brækkede kraveben var klar, til feststart", tilføjer Lennart Bønnelykke, der kørte Thomas Krog frem og tilbage til skadestuen i Aabenraa.

Søndag morgen tog holdopstilllingen en ny drejning.

Brian Thomasen lagde sig med en gang nyresten og måtte følge i holdkammeratens fodspor med afgang med skadestuen i Aabenraa.

Søndag var det derfor Lennart Bønnelykke, Robert Nielsen og debutanten Lars Jørgensen, der alene måtte spille de tre afgørende kampe om medaljer og den store pokal.

Det var en hård opgave mod modstandere, der efter reglerne stillede med fire mand på banen plus udskiftere.

De veloplagte og konditionsstærke spillere fra Brønderslev gav dog aldrig og i den afgørende kamp om bronzen blev det kun til et smalt 5-4 nederlag til Ikast efter, at de trætte men hårdt kæmpende BIere endda havde ført 3-1.  

"Jaja, jeg tager en del af det på min kappe. Teknisk skal jeg forbedre mig inden næste år. Men hold kæft, jeg synes vi fightede.

Trods skaderne, var det en fabelagtig weekend, hvor vi i den grad viste, hvilket stof fodboldspillere fra BI er lavet af", slutter Lars Jørgensen.

Ultimate Web A/S