Lokalradioerne i Brønderslev

MEDALJER TIL KAURI

20-01-2020

af Bjarne Axelsen (Radio 101,2 FM)

 

Judoklubben mangler plads

Medaljer til Kauri

Hele 11 ungdomskæmpere fra Brønderslev judoklub, Kauri havde lørdag fundet vej til Dronninglund for at deltage i ungdomsturneringen arrangeret af Ørsø judoklub.

"Det er dejligt at se når børnene bliver sikre nok på sig selv til at turde stille sig frem til kamp mod kæmpere fra andre klubber", fortæller judotræner og næstformand i Brønderslev judoklub, Kauri, Per Christensen og fortsætter:

"Det er en sport, hvor børnene både lærer kropsbevidsthed, respekt for andre og vigtigheden af et fællesskab omkring sporten.

Vi har et godt setup i Brønderslev judoklub, hvor vi har arrangeret DM, flere lokale stævner og en landsdækkende judocamp.

Vi får tilgang af nye kæmpere i alle aldre.

Det ville være en ren succes, hvis ikke det var fordi vi mere og mere kritisk står og har brug for nye og større lokaler.

De nuværende på markedspladsen er simpelthen ikke tidssvarende", fortæller Per Christensen.

Trods udfordringerne med træningslokaler, kunne næstformanden og resten af holdet fra Kauri glæde sig over, at de nye kæmpere Vladyslav Tarasenko, Daniel Olesen, Cathrine Frederiksen og Freya Aradotter viste både mod god forståelse for judosporten under lørdagens kampe i Dronninglund.

Cathrine Frederiksen vandt sin karrieres første kamp og Vladyslav Tarasenko fik belønnet sin indsats med en sølvmedalje.

Også nogle af de mere rutinerede kæmpere sikrede sig medaljer.

For anden weekend i træk kom Clara Eilers hjem med en guldmedalje, mens det blev til sølvmedaljer til Nanna Skov og Sune Skov.

Næste weekend skal et hold af de talentfulde judokæmpere fra Brønderslev til et traditionsrigt internationalt stævne i Tyskland.

I marts arrangerer klubben sit næste hjemmestævne.

Det foregår i Vendelbohallen i Serritslev.

 

 

 

Ultimate Web A/S