Lokalradioerne i Brønderslev

SADAM GHANOM VANDT I STUDENTERHUSET

15-12-2018

Flot fight ved julestævne i Aalborg


Foto af Sadam Ghanom

Brønderslev Bokseklubs unge bantamvægtsbokser, Sadam Ghanom, boksede fredag aften ved AK Jydens og Lindholm Bokseklubs julestævne i Studenterhuset i Ålborg.

 

Sadam mødte Simon Hald Jakobsen fra Hadsund ABK, en bokser, som Sadam tabte til tidligere på året.

Sadam er en rigtig vindertype, han hader at tabe og derfor var han meget opsat på at vinde kampen over Simon, og da Simon ligeledes var opsat på at gentage sejren, blev det en rigtig herre fight.

Hele tiden var Sadam dog et skridt foran.

Han boksede en rigtig god kamp mod en virkelig god modstander.

Bokserne satte et enormt højt tempo fra start og holdt det kampen igennem, og hele tiden lagde Sadam et stort pres på sin modstander.

Det var tydeligt at der var noget som skulle revancheres og det blev det.

Efter en flot kamp, fik Sadam sin velfortjente revanche, sikker sejr med dommerstemmerne 5-0 til Sadam Ghanom fra Brønderslev Bokseklub.

Det var Sadams anden sejr på under en uge.

 

En perfekt uge med boksning for Sadam, som skulle være fulgt op med endnu en kamp lørdag i unionsmatchen mod Sjælland, men sent fredag aften kom der desværre afbud fra hans sjællandske modstander, så Sadam må desværre blive hjemme i Brønderslev.

 

Brønderslev Bokseklub havde oprindeligt fået udtaget 4 boksere til unionsmatchen, men på grund af sjællandske afbud kommer kun én i kamp, nemlig den nykårede danmarksmester Malek Masoud.

 

Foto af Malek Masoud

 

Ultimate Web A/S