Lokalradioerne i Brønderslev

TEAM AXELSEN ER DANSK MESTER 2019

30-01-2019

TABK vandt DM 2019 for hold

 

Brønderslev stadig de bedste til at spille bordhockey

I finalen om det danske mesterskab for hold 2019 mod Team Inter Issø Vikings fra Svendborg og omegn lykkedes det Team Axelsen Bordhockey Koncept at vinde med 10-2.

Holdet bestod på dagen af Mathias Jacobsen, Michael Toft Nielsen, Anette Engel og Bjarne Axelsen.
Spillerne vandt både de 4 indledende kampe samt finalen mod Team Inter Issø Vikings med sikre cifre.

De 4 spillere på holdet har hhv. vundet DM for hold 16 gange (Bjarne Axelsen), 14 gange (Anette Engel), 13 gange (Michael Toft Nielsen) og 5 gange (Mathias Jacobsen).

Mathias Jacobsen er pt. yngste mand på holdet med sine 19 år, men der er endnu yngre spillere med i bruttotruppen til det fremtidige førstehold, idet Szymon Witulski, Grathien Niyonshuti, Mohamad Alian og Muhammed Guha (fra 11 til 14 år) alle er inde omkring holdet.

"Jeg har på intet tidspunkt været bekymret for fremtiden og bredden på vores hold", udtaler manager Bjarne Axelsen, der glæder sig over, at TABK U25 rent faktisk sikrede sig bronzemedaljerne ved DM for hold 2019.

"Jeg vil ikke kalde det overraskende, for de har arbejdet for at nå dette niveau, men omvendt er det da lidt imponerende, at vi vinder guld, samtidig med at vores udviklingsafdeling sikrer sig bronzemedaljerne", siger Bjarne Axelsen.

"Vores erklærede mål er at forblive på toppen af dansk bordhockey de kommende år", siger Bjarne Axelsen.

 

Ultimate Web A/S