Lokalradioerne i Brønderslev

TO SØLVMEDALJER VED JM 2020

27-01-2020

Af Bjarne Axelsen (Radio 101,2 FM)

 

Ahmad Arrag og Mansur Gaurgaev vandt medaljer i Vejle

To sølvmedaljer ved JM 2020

 

Brønderslev Bokseklub deltog i weekenden i de jyske mesterskaber i boksning med 2 boksere og kom hjem med 2 sølvmedaljer.

 

Ahmad Arrag

Bokseklubbens fluevægter Ahmad Arrag gik direkte i finale for U19 boksere, hvor han boksede mod en bokser mod BK Grindsted, Christian Bjørn.

Grindstedbokseren, som havde næsten 3 gange så mange kampe som Ahmad, lagde stærkt ud, han regnede helt sikkert med, at det ville blive en let kamp, men det havde Ahmad ikke lige kalkuleret med.

Han gav den langt mere rutinerede bokser fra Grindsted kamp til stregen.

Kampen, som var åbningskampen til finalestævnet lørdag aften, blev en forrygende fight, som fik det store fremmøde af publikum op af stolene, oplyser træner Erik Thrane.

3 fantastisk tempofyldte omgange, som resulterede i en sejr på point til Christian Bjørn fra Grindsted.

En meget tæt kamp, som Ahmad var meget tæt på at kunne have vundet, men ok at sejren gik til Grindsted.

 

Mansur Gaurgaev

Den anden bokser fra Brønderslev Bokseklub som var i ringen til mesterskaberne, var den 17 år gamle Mansur Gaurgaev, som bokser i letweltervægt.

Mansur boksede fredag aften semifinale mod Malik Tanis fra BK Wedala, Vejle.

Vejlebokseren, som var storfavorit, startede som forventet med at prøve at lægge et stort pres på brønderslevbokseren, men det var Mansur forberedt på, så han veg ikke en tomme og boksede med stort overblik.

De to første omgange var meget lige, måske med et lille overtag til Mansur fra Brønderslev, men 3. omgang skulle afgøre kampen.

Her var der til gengæld ingen tvivl.

Mansur udboksede totalt bokseren fra Vejle og vandt stensikkert med dommerstemmerne 5-0. Et resultat som kom bag på de fleste i hallen, men yders fortjent.

I finalen mødte Mansur så Rasmus Mikkelsen fra FAK Århus, en kamp som vi vidste ville blive en svær opgave, også fordi vi vidste at Rasmus bokser 3 omgange for ”fuld hammer”.

Mansur har tidligere bokset mod Rasmus og tabt til ham, men han var opsat på revanche.

Efter 3 omgange, hvor begge boksere boksede i et meget højt tempo med fight for alle pengene men uden nogen teknisk god boksning, så var det dog igen Rasmus Mikkelsen, som trak det længste strå.

Rasmus vandt med dommerstemmerne 4-1.

En utrolig lige kamp som lige så godt kunne have gået til Mansur, men der kan kun være èn vinder, så fair nok at Rasmus vandt, udtaler Erik Thrane fra Brønderslev Bokseklub.

Det havde dog - ifølge Erik Thrane - været lige så fair hvis sejren var gået til Mansur.

Alt i alt en god weekend for Brønderslev Bokseklub i Vejle.

 

Ultimate Web A/S