Lokalradioerne i Brønderslev

TSI STENUM SKAL HAVE NY FODBOLDTRÆNER

30-11-2018

TSI SKAL HAVE NY TRÆNER

Efter oprykning: TSI Stenum skal have ny fodboldtræner

 

På trods af sidste sæsons oprykning til Serie 4 skal Tolstrup-Stenum Idrætsforenings herrefodboldhold have ny træner.

Succestræneren Jørn Richter har nemlig trukket sig tilbage, og derfor leder klubben nu efter en ny mand til det tomme trænersæde.

 

TSI Stenum Fodbold rykkede i den forgangne efterårssæson op fra Serie 5. Men på trods af holdets succes har holdets træner Jørn Richter valgt at trække sig tilbage og stopper derfor som træner fra nytår. Han har nydt sin tid i klubben, som har været en fornøjelse at være i:

 

Jeg har virkelig nydt min tid i TSI. Det er en virkelig god klub med en engageret og lokalt forankret bestyrelse. Derudover er det nogle gode drenge, som spiller fodbold i klubben - både på TSIs Serie 4 og Serie 6-hold. Dem kommer jeg virkelig til at savne, udtaler den nu tidligere TSI-træner og fortsætter:

 

Jeg havde kraftigt overvejet at fortsætte og ville også gerne have taget turen med op i Serie 4. Men jeg har trænet klubben i to år nu, og jeg synes, at det er tid til, der kommer nye kræfter ind. Det var en hård beslutning, og jeg kommer til at savne drengene, siger Jørn Richter.

 

Søges: social profil med fodbold-forstand

Ifølge bestyrelsesformand for TSI Stenum Fodbold Michael Bang leder klubben nu med lys og lygte efter en ny træner til den kommende sæson. Og det er en helt bestemt profil, som klubben har i tankerne, fortæller bestyrelsesformanden:

 

Vi er en klub med store ambitioner - både socialt og på det sportslige plan. Derfor leder vi efter en profil, der klinger godt med gutterne socialt, men som også har forstand på fodbold og kan ruste klubben til Serie 4, fortæller han og fortsætter:

 

Vores kommende træner skal derudover være mødestabil og gerne have en god ide om, hvordan vores to ugentlige træningssessioner skal forløbe. Men det allervigtigste er, at vores nye træner passer godt til klubben og drengene, der spiller på holdet - både i første, anden og tredje halvleg, slutter Michael Bang.

 

TSI Stenum skyder traditionen tro forårssæsonen i gang den sidste weekend i februar, hvor klubbens standerhejsning finder sted.

 

 

Ultimate Web A/S