Lokalradioerne i Brønderslev

VOLLEYBALL

23-08-2021

Spil volleyball i Stenum

Har du lyst til at prøve at spille Volleyball eller har du tidligere spillet og har lyst til at komme i gang igen, så er Stenum Volleyball et godt sted at forsøge sig.

Vi er en afdeling med 20-25 spillere under Stenum Idrætsforening som spiller Mix-motion Volleyball, der trænes en gang om ugen samt der deltages i DGIs Mix-motionsturnering som afholdes i Stenum-Hallen.

Træningssted: Stenum-Hallen - Tømmerbyvej 6 - 9700 Brønderslev

Træningstid: Tirsdag kl.19.00 - 21.00 (opstart 14. september)

En træningsaften forløber typisk med "selvopvarmning" eller fælles leg i forskellige former, herefter overtager træneren med boldøvelser m.v. og der afsluttes med kampe.

Ud over selve spillet ligger vi også stor vægt på det sociale efter træning/ kamp i form af kaffe/te og kage samt øl/vand og hyggeligt samvær.

Vi afholder også en hyggelig Julekomsammen med påhæng og børn samt en afslutningsfest til foråret i festligt lag.

Har du mod på at prøve, så mød blot op - der stilles ingen krav, og man kan være med på alle niveauer - kontakt evt. en af nedenstående for mere information.

 

Volleyballudvalget:

Formand Jens Albrechtsen - jens-albrechtsen@privat.dk - 2141 5014

Kasserer Jette Løgsted - loegsted@live.dk - 2348 9789

Medlem Rico Nielsen - 2239 1280

Medlem Ann Hansen - annlhansen@yahoo.dk - 5164 4650

For det sparsomme kontingent på kr. 750,- har du også ret til at spille beachvolley i sommerhalvåret på vores nyanlagte baner i Stenum - og sæsonen er ikke slut endnu 

Sådan oplyser Jens Albrechtsen fra TSI Volleyball.

 

Ultimate Web A/S